Var det en dröm?

Min syster frågade mig igår om jag saknar London. Men det är verkligen en märklig känsla att ha flyttat därifrån. Ibland känns det som om det bara var en härlig dröm, men jag vet ju att jag har varit där. Ibland saknar jag mina vänner jag träffade där och tänker tillbaka på våra spontana aktiviteter, konserter vi gått på, roliga bullar vi bakat och när vi druckit te långt in på natten. Ibland saknar jag mina kollegor och ser framför mig alla de gånger vi skrattade tillsammans. Ibland tänker jag på när jag hängde med mina lägenhetskompisar i köket och känner att jag saknar dem med. Det är såna saker som jag aldrig kommer att få uppleva igen. Men staden London saknar jag inte lika mycket, London finns ju kvar när jag reser tillbaka men det kommer inte att vara som när jag bodde där. Det är stor skillnad mellan att vara turist och innevånare. Jag trivs ännu bättre i Sverige och jag har det bra här nu.

Förändring

Nu är det verkligen dags för en uppdatering av bloggen! Det har ju hänt en del sen jag kom hem från London, det har det. Jag har skaffat ett jobb nu på en resturang nära Östermalmstorg, där jobbar jag lunchtid som servitris. Även om jag jobbar 3-4 timmar om dagen är det är verkligen mycket bättre än att inte jobba alls. För då händer något meningsfullt varje dag och så har jag tid att umgås med vänner och familj.

Jag har också kommit igång med träningen vilket jag längtat efter så länge. Känner att jag kan ta i och köra till det tar slut. Jag har träningskort på samma ställe där jag tränade tidigare. Det är skönt eftersom jag vet vilka pass som jag gillar, känner instruktörerna och känner igen motionärerna. Dessutom har jag sprungit två orienteringstävlingar, ÖM, tack vare Sina som springer på elitnivå. En sprint i Stockholm och en medeldistans i Dalarna. Båda gick bra, lite långsamt kanske, men jag tycker att det är fantastiskt kul och har verkligen fått upp ögonen för vilken fantastisk sport det är.

RSS 2.0